| EN

НачалоЛуксозен пакет

С удоволствие Ви предлагаме нашия ексклузивен луксозен пакет за лизинг на автомобил. Предложението ни включва най-престижните и реномирани модели автомобили, които съчетават впечатляващ дизайн, високо ниво на комфорт и иновативни технологии, за да отговарят дори на най-изискания вкус.

Ето какви предимства се предлагат в нашия луксозен пакет за лизинг на автомобил:

 1. Широка гама от престижни марки и модели автомобили, които предлагат най-високо ниво на комфорт и безопасност, съчетани с елегантен и впечатляващ дизайн;
 2. Индивидуален подход и гъвкавост при избора на срок на договора и месечните вноски, за да отговарят на вашите предпочитания и бюджет.
 3. Включени допълнителни екстри, които ще ви предоставят най-изисканото изживяване на пътя и ще удовлетворят всяко ваше желание.
 4. Пълно покритие на автомобила с гаранция и премиум сервизно обслужване, което ще ви осигури максимална увереност и покой по време на шофиране.
 5. Възможност за електронно подписване от разстояние
 6. Без допълнителни такси за разглеждане на документи
 7. Още едно предимство …………………………………………………………………………
 8. Подарък по избор: Подаръка ще добави усещане за ексклузивност и удоволствие при избора на пакет за лизинг на луксозен автомобил.

 

Предложения за варианти за Подаръци:

Когато клиент избере пакет за лизинг на луксозен автомобил, допълнителният жест на подарък може да усили удовлетворението на преживяването. Ето няколко предложения за подаръци, които могат да бъдат добавени към пакет-а/ите.

 

 • Премиум кожен комплект за шофиране: Включва кожен волан, кожени седалки и кожени аксесоари, които не само допълват стилния интериор на автомобила, но и предоставят допълнителен комфорт по време на шофиране.
 • Навигационна система за автомобила: Висококачествена навигационна система, която ще помогне на шофьора – лесно и удобно стигне до своите дестинации.
 • Ваучер за романтична почивка: Ваучер за романтична почивка във топ хотел, където да се наслади на лукс и удоволствие.
 • Абонамент за луксозно автомобилно списание: Актуална информация за автомобилни новини и тенденции в света на луксозните автомобили с абонамент за специализирано списание.