| EN

НачалоБизнес пакет

Нашия специален бизнес пакет за лизинг на автомобил, включва висококачествени и професионални автомобили, които отговарят на изискванията на всички наши бизнес клиенти и ще допълнят професионалният Ви образ.

Ето какви предимства се предлагат в нашия бизнес пакет за лизинг на автомобил:

 1. Широка гама от бизнес автомобили от най-популярните марки, които предлагат комфорт, стил и професионална визия.
 2. Гъвкави условия за лизинг, позволяващи на бизнес клиентите да изберат оптимален срок на договора и месечни вноски, съобразени с бизнес бюджета.
 3. Пълна поддръжка и сервизно обслужване, което гарантира надеждност и безпроблемна употреба на автомобила.
 4. Застраховка с пълно покритие при преференциални условия.
 5. Възможност за електронно подписване от разстояние
 6. Без допълнителни такси за разглеждане на документи
 7. Още едно предимство …………………………………………………………………………
 8. Възможност за добавяне на допълнителни опции и аксесоари, които да отговарят на бизнес нуждите, като например GPS система, хендсфри устройства и други.
 9. Подарък към пакета:

 

Ето няколко предложения за подаръци, които могат да бъдат добавени към бизнес пакета за лизинг на автомобил и да засилят удовлетворението на нашите бизнес клиенти:

 • Професионална бизнес чанта или портфейл
 • Навигационна система за автомобила: Навигационна система с последни технологични функции, която да им помага да стигнат бързо и лесно до своите срещи и дестинации.
 • Бизнес календар или органайзер: Стилен календар или органайзер, който да им помогне да се организират по-добре в ежедневната си работа.
 • Професионална кожена писалка или сет за писане: Елегантна и качествена писалка или комплект за писане, които да използват по време на срещи и презентации.
 • Ваучер за делова вечеря в топ ресторант: Клинетите ще могат да се насладят на изискана вечеря в най-добрите ресторанти, които са подходящи за делови срещи и преговори.
 • Луксозен кожен ключодържател: Стилен ключодържател, който да допълни луксозния интериор на автомобила.

Тези подаръци ще покажат на бизнес клиентите ни, че ги ценим като партньори и са подходящо допълнение към бизнес пакета за лизинг на автомобил.

 

Нашата цел е да предоставим на бизнес клиентите професионални и ефективни решения за техните автомобилни нужди. Всички автомобили от нашия бизнес пакет са съобразени с най-високите стандарти на качество и сигурност, за да осигурят максимално удовлетворение и комфорт по време на служебните им задачи.

Ако търсите лизингов автомобил, който да отговаря на вашия бизнес образ и изисквания, свържете се с нас днес. Ние сме готови да ви предложим най-подходящите решения и условия, за да направите вашия бизнес.