| EN

НачалоЗа нас

Двигателите на нашата история са ...

Клиентите! Тези заради, които ни има и тези заради, които се променяме вече 14 години. От самото начало до днес винаги сме искали да бъдем полезни и адекватни, да предлагаме гъвкави и бързи решения; да сме на линия, когато има проблем и да го разрешим бързо!

Екипът! Зад успеха на Мъни Лийз стои един дългогодишен екип. Ние сме хора с различни умения и интереси. Всеки един от нас работи за крайната удовлетвореност на клиента. Държим на здравословната работна среда; среда, в която можеш да се развиваш и обогатяваш.

Мъни Лийз е винаги до своите клиенти, които
търсят съдействие за:

Придобиване на нов автомобил на изплащане.

Закупуване на автомобил с проверена история, чрез наши партньори – утвърдени компании за употребявани автомобили.

Замяна на настоящия автомобил с нов или малко употребяван.

Избор на лек автомобил или специализирано транспортно средство за бизнес нужди.

В Мъни Лийз винаги сме държали на създаването и поддържането на добри партньорски отношения с дилърите на автомобили в България. През годините компанията се позиционира като отговорен, гъвкав и прозрачен партньор, което гарантира на клиентите ни постоянно високо качество на обслужване и готовност за отговор на специфични условия или индивидуален продукт за всеки клиент.

Изгоден застрахователен пакет чрез Експерт Брокер.

Възможност за изкупуване на стария автомобил на клиента.

Мъни Лийз е член на Българската асоциация за лизинг. Една от основните ни мисии е да насърчаваме лоялната конкуренция и добрите практики на лизинговия пазар в страната.