| EN

НачалоСемеен пакет

Имаме удоволствието да ви предложим семеен пакет за лизинг на автомобил. Нашето предложение включва възможността да изберете автомобил, който отговаря на вашите семейни нужди и предпочитания, предоставяйки ви комфорт и безопасност по време на вашите пътувания.

Ето какви предимства се предлагат в нашия семеен пакет:

 1. Разнообразие от модели автомобили с високо ниво на безопастност, комфорт и функционалност, които са подходящи за семейна употреба.
 2. Гъвкави условия за лизинг, позволяващи ви да изберете оптимален срок на договора и месечни вноски, които отговарят на вашия бюджет.
 3. Пълно покритие на автомбила с гаранция и сервизни услуги, които ще ви осигурят спокойствие и надежност по време на употребата.
 4. 24/7 поддръжка и помощ в случай на авария или неизправнност.
 5. Възможност за включване на допълнителни опции и аксесоари към автомобила по ваше желание.
 6. Още едно предимство …………………………………………………………………………
 7. Подарък при сключване на договор за лизинг на автомобил:

Ето няколко предложения за подаръци, които може да добавим към семейния пакет за лизинг на автомобил и да направим преживяването на клиентите ни още по-приятно:

 • Детско авто-столче: Ако семейството има малки деца, можем да им подарим качествено детско автокресло, което ще гарантира безопасността на децата по време на пътуванията.
 • Стилна и функционална кошница за пикник, която да позволява на семейството да се наслаждава на вкусна храна на открито.
 • GPS система: Навигационна система с актуални картографски данни, за да улеснение на пътуванията на семейството.
 • Автомобилни аксесоари: Автомоблни аксесоари като задни камери за паркиране, универсални държачи за телефони и други удобни устройства за автомобила.
 • Семейна сесия за снимки: Ваучер за професионална семейна фотосесия, която ще запечата специалните моменти заедно с автомобила и семейството им.
 • Ваучер за спа уикенд в хотел Riverside Банско: Релаксация и отпускане с ваучер за спа уикенд, където да се насладят на специални моменти със семейството си.

Тези подаръци ще добавят допълнително удоволствие и радост към семейния пакет за лизинг на автомобил и ще подчертаят грижата ни към техните нужди и предпочитания.

 

Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел и ще ви предоставят най-доброто предложение според вашите индивидиални нужди и предпочитания.