| EN

НачалоНов шофьор

Пакет за лизинг на автомобил, идеален за вас нато нов шофьор! Нашата цел е са ви помогнем да стартирате своето пътешествие с автомобил, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Включени са следните предимства:

 1. Гъвкави условия за лизинг с възможност за избор на срок на договора и месечни вноски, които са приятни за вашия бюджет.
 2. Пълно покритие на автомбила с гаранция и сервизни услуги, които ще ви осигурят спокойствие и надежност по време на употребата.
 3. 24/7 поддръжка и помощ в случай на авария или неизправнност.
 4. Възможност за включване на допълнителни опции и аксесоари към автомобила по ваше желание.
 5. Още едно предимство …………………………………………………………………………
 6. Подарък при сключване на договор за лизинг на автомобил:


Ето няколко предложения за подаръци, които биха били подходящи за нов шофьор, който избира пакет за лизинг на автомобил:

 • Автомобилни аксесоари за безопасност: Комплект с автомобилни аксесоари, които да повишат нивото на безопасност по време на шофиране, като например дефлектори за дъжд и слънцезащитни прегради.
 • Комплект за поддръжка на автомобила: Комплект с принадлежности за поддръжка на автомобила, като микрофибърни кърпи, почистващи препарати и препарати за полиране.
 • Книга или ръководство за млад шофьор: Качествена книга или ръководство, което да предостави полезни съвети и информация за шофиране и поддръжка на автомобила.
 • Декоративни аксесоари за интериора: Стилни аксесоари за интериора на автомобила, като например калъф за волана или украсителни елементи за салона.
 • Безжично устройство за свързване на телефон: Удобство и безопасност с безжично устройство, което да позволява да се свързва телефона към системата на автомобила без кабели.
 • 2 билета за събитие(Концерт) от календара на Eventim.

Тези подаръци ще бъдат полезни и ще помогнат на новия шофьор да се чувства уверено и комфортно по време на шофиране със своя нов лизингов автомобил.

 

 

Съчетаваме качество, удобство и икономичност, за да ви осигурим най-доброто възможно преживяване на пътя.